Barbecue

Voor ieder hebben wij wat wils! U kunt denken aan de klassieke barbecuespecialiteiten, zoals hamburgers, barbecueworsten, saté's en shaslicks. Maar ook groot vlees is een heerlijke optie! Denk hierbij aan tomahawks, varkens- en lamsracks, cote de boeuff en rib-eye's.

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bekijk onze BBQ folder >>


BBQ assortiment traditioneel

  • BBQ-vlees
  • Amerikaanse hamburger (rundvlees 150 gram)
  • BBQ hamburger (rundvlees 80 gram)
  • BBQ worst naturel
  • BBQ worst rood (pittig)
  • BBQ worst groen (tuinkruiden-knoflook)
  • Bourgondische spies (kalfsvlees, biefstuk en varkenshaas)
  • Carpacciospies (gem. dunne malse lapjes biefstuk)
  • Cevapcici-spies (gekruid gehakt op een stokje)
  • Garnalenspies
  • Gemarineerde lamsspies
  • Griekse speklap
  • Japanse kipspies (van kippendijen)
  • Kalfs carpaccio-spies (gemarineerde dunne malse kalfsvlees)
  • Kipsaté (van kipfilet)
  • Kip Brazil
  • Kip op stok (kip omwikkeld met spek)
  • Lamsspies
  • Meesterlijke spareribs (voorgegaard)
  • Merqueze worstjes
  • Mix-spies (biefstuk, varkenshaas, lamsvlees en merqueze)
  • Pepersteak
  • Shaslick varkenshaas
  • Souvlaki steak
  • Varkenshaassaté
  • Vleesfakkel

Compleet makers

  • Bakje aioli
  • Bakje knoflooksaus
  • Bakje piri-pirisaus
  • Bakje satésaus
  • Cupje kruidenboter
  • Rundvleessalade (bakje ca. 400 gram)

Barbecue assortiment speciaal

Groot vlees voor op de barbecue

  • Amerikaanse ribeye (lapjes of aan het stuk)
  • Amerikaanse entrecôte (lapjes of aan het stuk)
  • Bavette
  • Blade steak
  • Buikspek (met of zonder zwoerd)
  • Cote de boeuf
  • Hele kip Gildehoen (lekker op een beercan of butterfly chicken)
  • Kalfs tomahawk
  • Kalfsribeye
  • Lamsrack
  • Picanha (prachtige rosbief met randje vet)
  • Procureur (voor pulled porc)
  • Spareribs rauw (naar eigen inzicht te kruiden)
  • Varkensrack

In overleg stellen wij barbecuetoestellen beschikbaar in bruikleen.


Nieuwsbrief

Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik op de onderstaande link om u aan te melden

Aanmelden nieuwsbrief